Unuo, Dámské funkční kalhoty Action, Šedá Velikost: XS, Šedá

Unuo, Dámské funkční kalhoty Action, Šedá Velikost: XS
Buďte si jisti výběrem
díky naší poradně
  • Výrobce:Unuo
  • Dostupnost:17 a více ks
  • Předpoklad doručení:pondělí 06.05.2024
  • Velikost:
899
  • Vaše cena:899 
  • Počet kusů:

Nákupem získáte 89 bodů do věrnostního programu.

Regular

Je název pro střih tak akorát rovný, pěkně padnoucí a vhodný prakticky pro všechny. Proč koupit kalhoty bez membrány? Pokud se chystáte do míst, kde spíše prší, než že to sluníčko svítí, bude pravděpodobně lepší investovat do kalhot s membránou, které poskytují větší ochranu proti vlhkosti a nepříznivému počasí. Ale je potřeba počítat s tím, že se v nich vždycky trochu více zapotíte než v kalhotech bez ní. Je-li tedy parné léto a chcete vyrazit do lesa na borůvky, jsou vhodnější spíše kalhoty bez membrány. Ochrání vaše nohy před oděrkami při prozkoumávání lesa, zkříží plány klíšťatům a samozřejmě večer u táboráku zahřejí.

Sluníčko

Celé léto můžete pro jistotu nosit plnou krosnu teplejšího oblečení "kdyby náhodou", nebo si pořiďte super tenké funkční gatě a schovejte je do kapsy. Knoflíky jsme raději darovali sněhulákům, protože ti na rozdíl od maminek mají na oblékání času dost. Kalhoty lehoučké a prodyšné jako vánek. Použitý materiál Silver úžasně rychle schne a odvádí vlhkost od těla. Hodí se například na turistiku, kde se občas zapotíte, nebo potkáte rosu v trávě. Pokud je v kempu vyperete, nebo se dítě polije, budou suché raz dva. Nenechte se ale mýlit - kalhoty v případě potřeby krásně zahřejí a Vám i vašim dětem bude parádně.

Sportovní Plátno

Sportovní plátno Silver je krásně pružné, takže pohodlí je zaručeno. Je lehoučké jako batoh se snědenou svačinou a prodyšný tak, že se chvílemi musíte podívat, zda jste si ty kalhoty vlastně nezapomněli vzít. Je ideální na letní období a sportovní aktivity, při kterých sice nemusíte být nutně jako na přehlídce, ale jeho nemačkavost se bude přesto hodit. Sportovní plátno je ošetřeno technologií Quick Dry, takže bleskurychle schne.

Sportovní Plátno

  • Pohlaví:uni
  • Velikost:XS
  • Barva:Šedá

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Příslušenství

Příslušenství k produktu

Doprava zdarma

Pro objednávky
nad 2 300 Kč

Více

Zákaznická linka

+ 420 604 525 218

od 10.00 do 16.30 hod. 

- v pracovní dny.

Více