Kazeta - Kosmetická sada kniha S tebou mě baví svět

Kazeta - Kosmetická sada kniha S tebou mě baví svět

Milý dárek pro Vašeho partnera či partnerku. Originální kosmetická sada obsahuje sprchový gel a olejovou lázeň s olejovými složkami vůní levandule. Netradiční kosmetický dárek pro vaši drahou polovičku, který to řekne za Vás. Po odklopení přední strany krabičky si můžete přečíst krátké texty o lásce. 

Buďte si jisti výběrem
díky naší poradně
  • Výrobce:Mediabox
  • Dostupnost:2 a více ks
  • Předpoklad doručení:pondělí 13.05.2024
  • Velikost:
260
  • Vaše cena:260 bodů
  • Počet kusů:

Nákupem získáte 0 do věrnostního programu.

Dárkový kosmetický balíček pro vaše milované – sprchový gel 200 ml a vlasový šampon 200 ml s příjemnou a podmanivou vůní

Krémový sprchový gel s olivovým olejem a podmanivou vůní 200 ml.

Krémový sprchový gel s olejem z plodů olivovníku evropského (Olea Europaea). Jemný prostředek osobní hygieny vhodný pro mytí celého těla. Obsahuje kvalitní ošetřující kosmetický olivový olej se zjemňujícími a lubrikačními účinky. Zároveň podporuje mycí schopnosti přípravku a napomáhá ochraně před nadměrným vysušováním pokožky a jejímu udržování v hebkém a jemném stavu.

Jemný vlasový šampon 200 ml

Velice jemný přípravek pro každodenní mytí vlasů. Díky svému složení pomáhá chránit vlasy i pokožku před nadměrným vysušováním při mytí, které je šetrné a přitom účinné. Má podmanivou a moderní vůni, která osvěžuje a zanechává příjemný pocit. 

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Doprava zdarma

Pro objednávky
nad 2 300 Kč

Více

Zákaznická linka

+ 420 604 525 218

od 10.00 do 16.30 hod. 

- v pracovní dny.

Více