Unuo kojenecké plavky

Nabídka neoprenových kojeneckých plavek, které narozdíl od těch jednorázových nenasakují vodu, a proto bude vaše dítě stále volné v pohybu. Používání těchto kojeneckých plavek bude milovat každá maminka, protože před nečekanou nehodou chrání náplety a na dovolenou vám opravdu budou stačit jen jedny. Tím ušetříte nejen peněženku, ale i přírodu. Jinak lemy kolem nožiček těchto neoprenových látkových plavek jsou extrémně pružné, ale přitom perfektně sedí a nebrání v pohybu dítěte. 

A proč si tedy máte koupit naše nabízené dětské plavky pro kojence? Hned vám to vysvětlíme. Jsou vyrobeny v České republice firmou Unuo, jsou ekologické a zároveň moderní a designové, střih plavek je na bříšku snížený, aby lem neměl tendenci se kroutit, lem kolem pasu a nožiček je extrémně pružný, jak bylo řečeno již výše v textu. Ještě dodáme, že neoprenové kojenecké látkové plavky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního extra stretch neoprenu o tloušťce 2 mm a lze tyto plavky opakovaně ručně vyprat ve vlažné vodě (např. pomocí sprchového gelu).

Bližší, a ještě podrobnější informace, ale i videa, jsou uvedeny přímo u daných nabízených produktů. Tak hurá k nákupu, určitě budete překvapeni kvalitou těchto úžasných kojeneckých plavek. 

Lámete si hlavu s výběrem? Proto jsme tu my! Pro radu skočte do naší poradny nebo napište na chat.

Zadanému výběru neodpovídá žádná položka v naší nabídce

Doprava zdarma

Pro objednávky
nad 2 300 Kč

Více

Zákaznická linka

+ 420 604 525 218

od 10.00 do 16.30 hod. 

- v pracovní dny.

Více