Dětské Punčocháče, legíny a ponožky Unuo

Nabídka dětských ponožek a dětských punčocháčů nejen pro alergiky, ale i pro atopiky.

Námi nabízené chlapecké ponožky, ale i dívčí, jsou unikátní v tom, že jsou vyrobeny z bambusové viskózy, proto jsou antibakteriální a vynikají protiplísňovými a antistatickými vlastnostmi. Dětské bambusové ponožky jsou velice příjemné na tělo a nedráždí pokožku. Bambusové vlákno perfektně saje pot, a proto se vaši nezbedníci budou cítit velice komfortně. Dětské ponožky, které nabízíme, navíc obsahují nanočástice stříbra, které zabrání tomu, aby se žádné breberky neuhnízdily v ponožkách. Velice skvělé jsou s kombinací našich softshellových kalhot. 

Nabízené dětské punčocháče z bambusového vlákna o proti dětským bavlněným punčocháčům mají lepší vlastnosti, proto je také nabízíme. Když jste si již přečetli odstavec výše, tak stejnými vlastnostmi jako u ponožek najdete u dětských bambusových punčocháčů. Vřele doporučujeme kombinovat s našimi softshellovými kalhotami, určitě budete spokojeni, hlavně vaše ratolesti.

Ale proč si koupit naše nabízené ponožky či punčocháče pro děti? Protože jsou velmi jemné, moderní, mají pěkný design, jsou heboučké. Navíc mají antibakteriální vlastnosti, jsou ekologické a vyrobeny v České republice, to se jen tak nevidí. Tak hurá nakupovat.

  • (22)
  • (23)

Doprava zdarma

Pro objednávky
nad 2 300 Kč

Více

Zákaznická linka

+ 420 604 525 218

od 10.00 do 16.30 hod. 

- v pracovní dny.

Více